sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hej bloggen!


Sanoilla "Hej bloggen" aloitti Kenza joskus postauksensa ja nepä tulivat ensimmäisenä mieleen, nyt ekan oman blogini ensimmäisen postauksen alkusanoja miettiessäni. Heipä hei!

En ole koskaan ennen kirjoittanut blogia itse, ja vaikka muiden tekemiä blogeja olen seurannut vuosia, niin täytyy sanoa että oman aloittaminen on yllättävän vaikeaa. Mitä sanoa tai kertoa näin aluksi? Eräs bloggaajakaverini neuvoi, että kerro mitä kertoisit itsestäsi tavatessasi uuden ihmisen ensimmäistä kertaa.

Olen 28-vuotias opiskelija Jyväskylästä, ja työskentelen myyjänä sekä visualistikakkosena naistenvaateliike Cubuksella. Oikea nimi on Beate, eikä ole sukujuuria Karjalaa kauempana, vaikka isän aikoinaan keksimä nimi kalskahtaa saksalaiselta (isä fanitti saksalaisia autoja ja saksankieltä, varmaan siksi nimi tyttärellekin). Olen kotoisin pikkiriikkiseltä paikkakunnalta Pohjois-Savosta ja sittemmin asunut opintojen ja töiden myötä Jyväskylässä ja Oulussa. Elämä kieppuu tällä hetkellä seuraavien asioiden parissa: gradun kirjoittaminen, säpäkät työpäivät, vastastartannut kuntosaliharrastus, kaverit, saksanpaimenkoira Luna, ja mahdollisuuksien mukaan akvarellimaalaus. Blogiin aion päivittää kuvia ja ajatuksia ihan tavallisista asioista, luultavimmin keskittyen arjen kauniisiin asioihin, eikä mitään täydellistä tai siihen pyrkivää ole tulossa.

Olen tosi visuaalinen ja koen paljon näkemällä, ja parhaita havaintoja haluaisin jakaa täällä. Koska itse saan kauniista asioista niin paljon, niin miksipäs ei tuoda sellaisia muidenkin nähtäville ja samalla tallentaa itselle muistiin. Tulen itse noista asioista onnelliseksi, niin ehkä joku muukin hengenheimolainen. Siispä, toivottavasti on luvassa kauniita vaatteita ja asuja, kenkä- ja laukkuihastuksia, suloisia herkkuhetkiä kotona rakkaimpien kanssa, nättejä kaupunki- ja maalaismaisemia ja kuvia maalauksistani.

Tänään käytiin kaverin kanssa napsimassa ekat otokset blogia varten. Meillä on jo jonkin aikaa kytenyt ajatus lähteä kuvailemaan, mutta tänään vasta päästiin liikekannalle. Hah, oltiin juuri keretty hehkuttaa että hyvä sää kuvata kunnes Jyväskylän kevät alkoi tarjoilla vesisadetta. Kiireen vilkkaa piti vaihtaa sunnuntainen lököasu johonkin muuhun ja paikaksi valikoitui yliopisto, tuttu paikka. Saatiin nämä napattua ekojen pisaroiden tipahdellessa ja tuulen yltyessä, ja vaikkei auringonpaistetta tullut taltioitua tänään niin esittäytymisräpsyt ainakin:
Biker-takki, huivi, neule ja farkut/Cubus, kengät/Palladium, Zalando



Seuraavaksi jotain ehkä vielä esteettisempää, tervetuloa seuraamaan!

6 kommenttia:

  1. Hei tsemppiä bloggaamiseen! :) aluksi se on vaikeaa eikä oikein tiedä että mitä kaikkea kertois ja mistä kirjoittais mut kyl se siit lähtee! Ja tosi kivoja kuviakin oot jo saanut, vinkkinä, että ne voisi olla vähän isompia niin saisi vieläkin paremmin kauniista kuvista selvän :)

    Intoa bloggaamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, sekä tsempistä että vinkistä! :) Pää pursuaa kyllä kuvausideoita ja koitan mahdollisimman pian päästä toteuttamaan taas uusia postauksia. Innolla odotan mitä kaikkea kivaa bloggaaminen tuo tullessaan. :) Kuvista muuten, klikkaamalla kuvaa sen saa avattua suurempaan katselunäyttöön. Mutta oon samaa mieltä että kivempi selatessa katsella jo valmiiksi isoja kuvia. Minäpä tutkin asetuksia ja muutan suuremmiksi! :) Ihanaa kevään jatkoa Enni! :)

      Poista
  2. Jeee huippua Beate, että sait vihdoin blogin pystyyn! <3 Huomasin tämän kyllä jo aiemmin kun linkkasit facessa, mutta en vielä kerennyt kommentoimaan. :) Tosi upeita kuvia, teistä molemmista! :) Minäkin suosittelen muuttamaan kuvien kokoa suuremmiksi, näyttää paremmalta ;) Mutta onnea uuden ihka oman blogin johdosta, uusia postauksia innolla odotan! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jozella, kiitoksia hurjasti! <3 On tää mukava juttu, vihdoin oma blogi :) Huomaa että mielessä pyörii koko ajan postausideoita, enkä oikein tiiä mistä lähtisin etenemään :D Viikonlopun aikana pääsen toivottavasti ottamaan asukuvia ja erääseen toisenlaiseen juttuun olisi kuvat myös valmiina, niitäpä varmaankin seuraavaksi. Seikkailin aikani asetuksissa ja tein muutoksia, toivottavasti nyt kuvat näkyy paremmin! Jee, kiitos vielä murunen, ollaanpa kuulolla! <3

      Poista
  3. Onnea uudelle blogille ja tsemppiä aloitukseen! :) Siitä se lähtee! Aluksi se on hieman hankalaa, mutta äkkiä se muuttuu luontevaksi. Aivan ihania kuvia, olet tosi kaunis! Jäin oikein ihastelemaan tuota ensimmäistä kuvaa sinusta, wow! Jos saan antaa yhden vinkin blogille, niin olisi helpompaa luettavaa jos teksti olisi himpun suuremmalla tai sit minulla on vaan huono näkö. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Jasmina, wautsi! <3 Oiva vinkki toi tekstin koko, itsekin sitä mietin et onkohan riittävän isolla vai joutuuko tihrustamaan. :D Muutin kokoa, nyt näkyy paremmin. :) Ihana saada palautetta, kun taatusti näin aloittelijana on monia asioita joihin ei osaa kiinnittää huomiota, vaikka ne olisivat kuinka oleellisia. Kiitos kaunokainen ja aurinkoista kevättä! :)

      Poista