tiistai 5. toukokuuta 2015

Poncho ja ylipolvensaappaat

Tänään vapaapäivän kunniaksi piipahdin kylässä ystäväni Aven luona. Ollaan oltu ystäviä jo vuosia ja melkolailla yhtäaikaa tänä keväänä perustettiin kumpikin omat blogit. Aven ihanaan blogiin pääset tästä: http://avekatriina.blogspot.fi/, käyhän kurkkaamassa! Muistan viime talvena kun kerran käveltiin yliopiston kuntosalilta kotiin samaa matkaa ja siinä ekaa kertaa tuumattiin molemmat että pitäisköhän perustaa oma blogi. Avelle bloggaaminen onkin tuttua hommaa aiemmista matkailublogeista (http://toveameriikassa.blogspot.fi/) ja hänen kannustuksestaan omakin kipinä syttyi entisestään.

Sattuipa kaunis puolipilvinen sää tälle päivää ja kahvittelun lomassa otettiin molemmille vähän kuvia, ja voi niin hauskaa oli! Hahah, puhuttiin että ei vielä pari vuotta sitten ois arvattu että tällaista tehään joku päivä. Ave asuukin ihan naapurissa niin vähän sovittiin että otetaan tavaksi nämä yhteiset photoshootit, jessss!

Oma päivän asuni oli aika asiallinen. Useimmiten pukeudun melko rennosti, mutta välillä on hauskaa pukeutua siistimmin. Heh, kieltämättä tuli vähän rouvaolo, sen verran aikuinen setti oli. Poncho on Cubukselta ja juuri sopivasti reilunkokoinen korvaamaan takin näillä kevätsäillä. Mustavalkea ruutukuosi kiehtoi ja tämän asun kokosin mielessäni varmaan pari kuukautta sitten, kun muistin lähes käyttämättömiksi jääneet ylipolvensaappaat. Äkkiä oli saatava asu kasaan ja käyttöön vielä kun on edes vähän vilpoista, kohta kuitenkin mennään jo kesävermeissä.

Saappaat on ikivanhat, mutta nyt ajankohtaiset. Ostin ne viitisen vuotta sitten Jyväskylän Aleksi13:sta (muistaakseni) ja ne on mokkanahkaa. Tällei oon aina tehny, ostanu jonkin vähän erikoisen vaatekappaleen tai kengät ja vaikka ne aluksi ois jääny vähälle käytölle niin jossain vaiheessa löydän ne innoissani uudestaan, heh! Oottakaas vaan mitä kaikkee kaappien kätköistä vielä paljastuukaan...

Asussa tykkään mittasuhteista: poncho on kivanmittainen ja helman hapsut asettuvat juuri sievästi korkeiden saappaiden yläreunan kohdille. 60- ja 70-luvut kun on nyt pinnalla, niin toimikoon pyöreät aurinkolasit, poncho, neulepaidan poolomainen kaulus ja mokkaiset ylipolven saappaat noiden trendien ilmentäjinä. Mitäpä tykkäätte?


IMG_8919
Poncho, farkut, neulepusero, aurinkolasit/Cubus, laukku/Michael Kors, Zalando, saappaat/Aleksi13, kello/Glitter


Hiljattain päivitetty


Hiljattain päivitetty1


IMG_8829


IMG_8823


IMG_8860


Hurjasti kiitoksia Avelle kuvista, otetaan pian uusiks! <3 Kaikille huisia alkanutta viikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti