torstai 7. toukokuuta 2015

"Madame"

Olin varautunu kuvaamaan Aven kaa (ihana blogi täällä: http://avekatriina.blogspot.fi/) kaksi asua ja vaihtaessa toista päälle peilin edessä tajusin et tää takkihan käy hyväksi vaihdokiksi edellisen postauksen poncholle. Sama asu mutta takki ja laukusta vahingossa löytyneet korvikset tilalle ja niin kahdesta asusta tuli kolme. Näytin niin asialliselta että naurahdin et näytän joltain presidentin rouvalta ja Ave sanoi ranskalaisittain että "Madame". (En muuten tarkoita kenenkään tietyn presidentin rouvan tyyliä, vaan yleisesti omaa mielikuvaani presidenttien puolisoiden klassisesta ja siististä pukeutumistyylistä!) Ex tempore, mutta oli hauskaa ja saatiinpa kuvia ja harjoitusta kuvien otosta, jee!

Ohut trenssitakki on löytö Helsingin Forumin BikBokilta. Istuvuus ja kittiin taittava beige sävy eivät ole omaan makuuni täysiä kymppejä, mutta kun alkuperäinen hinta oli 49,95 ja alehinta 9,95, niin tuumasin et on se sen arvoinen. Hyvälle vaatteelle kannattaa antaa mahdollisuus vaikkei se kaikkia haaveita täyttäisikään, kuulkaas! Alla oleva neulepaitakin on muuten alelöytö Cubukselta viime syksyltä, muistaakseni maksoi 1,95 ja mukava kuin mikä, täyttä puuvillaa. Helmikoruista en yleisesti itselläni tykkää yhtään, mutta lämpenin lopulta näille Cubuksen BB-korviksille viime syksynä.

Kokonaisuus tuntui omalta, joskin tosiaan siitä asiallisemmasta päästä. Vaikka oonkin todellisuudessa kaukana pressan rouvasta niin kyllähän sitä saa pukeutua ja leikkiä niin paljon kuin haluaa. Sepä onkin pukeutumisessa hauskaa, leikitellä vähän! Parasta arkipukeutumisessakin on, kun onnistuu vaatevalinnoilla ilmaisemaan päivän tunnelmia, välillä vaikka boheemia taiteilijatyyliä tai rentoa rock chic -lookia, tai särmää bisnes-naisellisuutta kun sille tuntuu, ja mitä vain noiden väliltä.

Kiitos taas Ave kuvista! <3 <3

Hiljattain päivitetty2-001


IMG_8981-001


IMG_8959


IMG_8988


IMG_8968


Hiljattain päivitetty4


IMG_8937
Trenssi/BikBok, neulepusero, farkut, aurinkolasit, korvakorut/Cubus, rannekello/Glitter, laukku/Michael Kors, Zalando, kengät/Aleksi13


IMG_8940-001


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti